F.A.Q.


 1. Wat is Kiala? 
  • Kiala is een dochtermaatschappij van het grote koerier bedrijf UPS. Kiala werkt in België en Nederland met ophaalpunten. U kan dus uw pakket afhalen op een moment dat u past. Na het verzenden van het pakket krijgt u van Kiala via email een bevestiging en kan u het online mee volgen. Als het pakket binnenkomt in het door u gekozen Kiala afhaalpunt ontvangt u weer een mailtje dat het voor u klaar ligt. Extra info kan u op de Kiala.be website vinden
 2. Zijn er nog andere pakketten beschikbaar ?
  • Bijkomende thema's en pakketten zullen naargelang de behoefte en vraag van onze klanten uitgewerkt worden. Aarzel dus niet om ons een mailtje te sturen en uw suggesties of vragen door te geven. 
 3. Wie is Tante Linda?
  • Linda organiseert reeds meer dan 14 jaar creatieve verjaardagsfeestjes. Zij gaat dan aan huis en houd de kinderen gedurende 2u bezig met allerlei activiteiten. Op bepaalde momenten in het jaar is het erg druk en zit haar agenda helemaal vol. Om dan toch nog een mogelijkheid te bieden om een creatief feestje thuis te doen zijn nu de pakketten onstaan. U krijgt bij aankoop van een pakket een draaiboek met instructies en al het materiaal en kan op die manier dan toch gezellig thuis een superleuke activiteit doen. Het grote voordeel ... u ontvangt al het materiaal in één pakket zonder op pad te moeten gaan en al de materialen bij elkaar te zien krijgen. 
 4. Waarom moeten we minstens 3 à 4 weken op voorhand bestellen?
  • Vermits wij niet op voorhand weten welke bestellingen er binnen zullen komen hebben we een beperkte voorraad. Op deze manier bent u gerust en hebben we bij meerdere bestellingen tijd om voldoende vooraad bij te bestellen.
  • Met de 3 à 4 weken spelen we voor u, maar ook voor ons, op "veilig". Wij hebben dan tijd om eventueel een bijbestelling te doen indien nodig en u hebt extra tijd mochten er zich problemen voordoen zoals stakingen, feestdagen , koerierfoutjes, ... menselijke fouten.
  •  Het kan altijd voorvallen en dus vinden het beter om de tijdsperiode ruim in te schatten. 
 5. Wat is Dawanda?
  • Voor ons verkoopskanaal gebruiken we Dawanda. Hiermee hebben we een veilig platform om betalingen te ontvangen. 
  • Voor u is dit veilig omdat het een gekend platform is waar dagelijks duizenden verkopen via gebeuren. Er is de nodige opvolging en u kan een beoordeling geven indien u wenst, dit schept meer vertrouwen dan een anonieme website.
  • U kan zowel met overschrijving als met een kredietkaart betalen.
 6. Kunnen de sjablonen van de glitter tattoos meermaals gebruikt worden?
  • De sjablonen worden om hygiënische reden best eenmalig gebruikt. Er zijn sites waar men zegt dat ze 3 tot 4 maal gebruikt kunnen worden. Dit is een verkoopstechniek ..als u bedenkt dat de lijm op het sjabloon heel gemakkelijk van de huid komt zonder pijn dan weet u dat deze lijm na meermaals gebruik niet meer gaat hechten. Om mooie resultaten te bekomen raden we aan om voor iedere tatto een verse sjabloon te gebruiken.